3d Led Cube  3d Led Kubus  3d Led Wurfel 

Doe mee en maak kans op een GRATIS Starcube in onze giveaway

* verplicht

Starcube Minus C

Nu beschikbaar! De Starcube Minus C
Zwart (Uitverkocht)                                              Wit

Starcube Black Starcube White

Kies de kleur
TIJDELIJK AANBOD: KOOP DE STARCUBE NU VOOR 215 euro
Starcube Mega F (Uitverkocht)

De introductie van een product zo betoverend, fascinerend en hypnotiserend, waardoor de aanwezigheid in de ruimte tijd en ruimte weergalmd. Gezien als "de nieuwe lava lamp" is de Starcube een 3D LED kubus welke uur na uur meeslepende animaties vertoond en tegelijkertijd de kamer vult met een zachte gloed geschikt voor elke situatie.
De pracht van de Starcube is toe te schrijven aan haar complex ontwerp. Elk van deze 3D LED kubussen is handgemaakt en heeft 1024 RGB LED's welke gerangschikt zijn door de kubus om zo patronen en vertoningen van ontzagwekkende complexiteit. Wanneer je deze kubus koopt kun je meteen aan de slag door de 60 ingebouwde animaties, maar dit is nog maar het begin van de mogelijkheden. Je kan ook een SD geheugen kaart invoeren om zo eigen animaties af te spelen. Zo is het vermaak en de inspiratie die je uit de Starcube kunt halen nagenoeg grenzeloos.

Geen enkele andere LED kubus kan op tegen de mogelijkheden en veelzijdigheid van de Starcube en met afmetingen van 20,5 x 18,5 x 18,5 cm is de Starcube stukken gedetailleerder dan de 8 x 8 x 8 LED kubussen die op de markt verkrijgbaar zijn. Koop de Starcube nu zodat je kunt beginnen met genieten van deze volgende intergalactische sensatie.
Wanneer er vragen zijn kun je altijd contact opnemen


Zwart                                                              Wit

Starcube Black Starcube White

Kleur:
NORMALE PRIJS: 559 euro TIJDELIJK AANBOD: KOOP DE STARCUBE NU VOOR 399 euro

Veilig betalen met iDeal

Wat onze trotse klanten zeggen

3d Ledcube

The 3D Led Cube is a beautiful asset when you talk about "different" mood lighting. Children love it!! Great service and fast delivery.Thank you !! -Mario, The Netherlands (translated from Dutch)

8x8x8

i like your fast service and i like the 3d cube lamp. It runs at least three times a week and it is always fun watching it. I havent tried out the software making my own animation so this is the next thing to do. It would be amazing if more animations are free for download in the near future. This would make the lamp better and better. :) -Andreas, GermanyKleur:
NORMALE PRIJS: 559 euro TIJDELIJK AANBOD: KOOP DE STARCUBE NU VOOR 399 euro

Veilig betalen met iDeal

Starcube

The Starcube Lights Up Your Life

Wanneer je een kamer wilt omtoveren van een plek om gewoon te zitten tot een plek waar je graag wilt zijn is er geen makkelijkere weg dan de verlichting te veranderen. Wanneer we het over interessante verlichting hebben is de Starcube een topper. Een 3D LED kubus dat elke kamer in het huis herinricht.

Nog nooit van de Starcube gehoord? Let dan op. De Starcube is een dynamisch licht display voorzien van een kubus met 1024 RGB LED's ("light emitting diodes"). Deze dioden kunnen gevarieerde kleuren tonen en wanneer perfect gesynchroniseerd een geweldig aantal patronen creŰren. Betoverend voor uren en het licht zorgt ook voor een stemming die elke kamer tot leven brengt.


Entertainment en Decoratie

De Starcube linkt terug naar de lava lamp welke toen explodeerde in de interieur decoratie scene begin jaren 70. Zoals een lava lamp is een LED cube een mooie kruising: het voorziet van sfeer licht en decoratie. Het kan bestaande objecten zacht verlichten of het centrum van de aandacht zijn. Wanneer het alle aandacht heeft zal de Starcube voor een lange tijd boeien. De Starcube word geleverd met 60 verschillende ingebouwde animaties. Wanneer de Starcube uitgepakt word kan er meteen gebruik van gemaakt worden.

Maar als je meer variatie wilt van de Starcube, dan is het mogelijk om zelf animaties te programmeren en deze met behulp van een SD geheugen kaart te laten afspelen. Maak indruk op vrienden en familie met je eigen animaties.


Ontketen Je Creativiteit

Degene die ge´nteresseerd zijn in het maken van hun eigen animaties voor een LED kubus vinden geen beter doek voor creativiteit dan de Starcube. Andere kubussen die normaal op de markt te vinden zijn, zijn stukken kleiner. Dit beperkt de ruimte voor eigen ontwerpen. Bijvoorbeeld: vergeleken met de 8 x 8 x 8 LED kubussen is de Starcube met 1024 RGB LEDs i.p.v. 512 LEDs veel gedetailleerder 8 x 8 x 8 cm kubus. Deze extra ruimte betekent dat je de complexiteit van de patronen enorm kan verhogen. Je kan creatiever zijn en iedereen die de animaties ziet zal meer onder de indruk zijn.


Al het Moois Zonder Uren Werk

De Starcube is een ideaal cadeau voor iedereen die ge´nteresseerd is in elektronica, licht displays, programmeren of high-tech decoratie. En waarin deze LED kubus zich echt onderscheid ten opzichte van de concurrentie is dat deze klaar is zodra de doos geopend word. Andere kubussen moeten zelf nog geassembleerd worden wat een langzaam en nauwkeurig werk is. Het kost niet alleen veel tijd, maar je moet nog langer wachten voordat je kunt genieten van je nieuwe LED kubus. Bespaar jezelf de tijd en schaf een kubus aan die meteen klaar is zodra deze thuis komt.

Wanneer je een LED kubus wilt die voor uren hypnotiseert, maar geen uren aan opbouw kost dan is de Starcube precies wat je zoekt.


Wanneer er vragen zijn kun je altijd contact opnemenKleur:
NORMALE PRIJS: 559 euro TIJDELIJK AANBOD: KOOP DE STARCUBE NU VOOR 399 euro

Veilig betalen met iDeal
  • koop de 3d led cube met Paypal
  • koop de 3d led cube met iDeal
  • Gratis wereldwijde verzending van de 3d led cube
  • niet tevreden over de led cube, geld terug
  • Starcube op Facebook